Zupa Wigilijna

Zupa Wigilijna
Zupa wigilijna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, selera, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świąteczna Zupa Tortellini, Wigilijna Zupa Kapuściana, oraz Słowacka Świąteczna Zupa Grzybowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym garnku do zupy; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z szynką; odstawić. W osobnym rondlu roztopić margarynę; wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty, aż zgęstnieje. Wymieszać z serem, aż się stopi; dodać do mieszaniny warzyw i ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MargarynaMargaryna
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
ZupaZupa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn