Zupa Warzywno-Ziemniaczana Wolnoopalająca

Zupa Warzywno-Ziemniaczana Wolnoopalająca
Zupa jarzynowa wolnoopalająca dwu-ziemniaczana jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, pomidory z puszki, ciemnopomarańczowe słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Summer Vegetable Pesto Soup {i gratisy do powolnego gotowania!}, Zupa Jarzynowa Wolnoopalnikowa, oraz Zupa Jarzynowa Wolnoopalnikowa.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grochu i marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I MarchewGroch I Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu od 8 do 12 godzin.
3
Około 15 minut przed podaniem wymieszać rozmrożony groszek i marchew do zupy. Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 15 minut dłużej lub aż groszek i marchewka zostaną dokładnie podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I MarchewGroch I Marchew
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn