Zupa Szpinakowa Stracciatella
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy Stracciatella ze szpinakiem. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś długość chrupiącej bagietki, pieprzu plus dodatkowo, oliwy z oliwek i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Szpinakowa Stracciatella Z Orzo, Zaklinacz: zupa Stracciatella ze szpinakiem, oraz Stracciatella ze szpinakiem.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Pędzlem Wyciąć Boki bagietki olejem. Ułóż, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, około 10 minut.
W międzyczasie podgrzać wodę z bulionem, solą i pieprzem w rondlu 2 do 2 1/2 kwarty na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco. Wymieszać mrożony szpinak i ser i dusić, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak jest po prostu miękkie, o 8 protokół.
Dodać ubite jajka w powolnym, stałym strumieniu, stale mieszając.
Podawać ze świeżo zmielonym pieprzem i plasterkiem opiekanej bagietki w zupie.