Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem

Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem
Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 287 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odebrać budyń, seler, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Puree Z Rutabaganu I Selera Z Podsmażonymi Przegrzebkami, oraz Zupa Z Selera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać seler, szalotki i czosnek. Smażyć delikatnie przez kilka minut, aż zmiękną bez zabarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać białe wino, doprowadzić wszystko do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3
Dodać bulion z kurczaka i gałkę muszkatołową, doprowadzić do wrzenia ponownie, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
SelerSeler
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
5
Przelać zupę do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Wlać zupę z powrotem na patelnię, dodać śmietanę i obficie doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podgrzej delikatnie, gdy skończysz wszystko inne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Na dużej patelni smażyć czarny budyń, aż będzie chrupiący. Odstawić na papier kuchenny, aby nasiąknąć tłuszczem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przyprawić przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
9
Rozgrzej patelnię ponownie, aż będzie gorąca i dodaj masło. Gdy jest pienienie, dodać przegrzebki i sear przez 1 min z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez, a następnie umieścić na ciepłym talerzu. Aby służyć, wlać zupę do 8 misek, top każda z 3 przegrzebki i posypać budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn