Zupa Pomidorowo-Warzywna

Zupa Pomidorowo-Warzywna
Zupa pomidorowa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Warzywna Zupa Pomidorowa, Szybka Pikantna Pomidorowa Zupa Jarzynowa, oraz Zupa Jarzynowa Z Pomidorów Pieczonych Na Ogniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pod przykryciem, przez 40 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn