Zupa pomidorowa z cukinii II
Zupa pomidorowa z cukinii II może być tylko zupą, której szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i pieprz, bazylia, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Zupa Pomidorowa Z Cukinii, Zupa pomidorowa z cukinii II, oraz Pomidorowa Zupa Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym durszlaku posypać solą plasterki cukinii.
Odstawić na 30 minut, aby odcedzić, a następnie osuszyć.
W garnku podgrzać olej roślinny na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę z cukinii i czosnek w gorącym oleju przez około 10 minut lub aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać bulion z kurczaka i pomidora; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wyjąć warzywa z bulionu za pomocą łyżki szczelinowej i puree je w blenderze lub robocie kuchennym.
Przecierane warzywa wrzucić do garnka i wymieszać z sokiem z cytryny, cukrem, oregano, bazylią, natką pietruszki i gałką muszkatołową. Doprawić sosem Worcestershire, sosem pieprzowym oraz solą i pieprzem do smaku. Dusić przez dodatkowe 5 minut.