Zupa Pomidorowa Makaron
Pomidorowa zupa makaronowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pomidory w puszkach, makaron, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa makaronowa wołowo-pomidorowa, Klasyczna Zupa Makaronowa Wołowo-Pomidorowa, oraz Jeden garnek wołowina i pomidorowa zupa makaronowa + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu połącz ugotowany makaron, mleko, margarynę oraz sól i pieprz. Następnie wymieszaj pomidory. Gotować na średnim ogniu, aż będzie dość gorąco.