Zupa Pomidorowa Chunky

Zupa Pomidorowa Chunky
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańska zupa? Zupa pomidorowa Chunky może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, marchew, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowa Chunky, Zupa Pomidorowa Chunky, oraz Zupa Pomidorowa Chunky.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 5-do 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Czosnek, seler i marchew gotować w oleju 5 do 7 minut, często mieszając, aż marchew będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać pomidory, rozbijając grubo pomidory. Wymieszać z wodą, bazylią, pieprzem i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
4
Przykryć i dusić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn