Zupa kukurydziana z dorszem
Zupa z kukurydzy i dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 685 kalorii, 43g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.73 za porcję. Jeśli masz płatki czerwonej papryki, mleko, butelkowany sok z małży i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, gotować boczek, aż chrupiące.
Boczek odsączyć na papierowych ręcznikach i po ostygnięciu pokruszyć.
Dodaj masło i cebulę do garnka. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać wodę, sok z małży, ziemniaki, seler, płatki czerwonej papryki i sól i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Dodaj kukurydzę, mleko i śmietanę i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Wymieszać z dorszem i pieprzem. Doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i gotować, aż tylko zrobić, o 3 minuty dłużej.
Alternatywy dla ryb: używaj stosunkowo mocnej, łagodnej ryby, która nie rozpada się w zupie, takiej jak rdzawiec, gardłosz Atlantycki lub okoń oceaniczny.
Rekomendacja wina: bogaty Chardonnay z Kalifornii ładnie sparuje z kremowością zupy. Spróbuj znaleźć taki, który nie postarzał się w Dębie.