Zupa z kukurydzy i dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 685 kalorii, 43g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.73 za porcję. Jeśli masz płatki czerwonej papryki, mleko, butelkowany sok z małży i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Boczek odsączyć na papierowych ręcznikach i po ostygnięciu pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodaj masło i cebulę do garnka. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać wodę, sok z małży, ziemniaki, seler, płatki czerwonej papryki i sól i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Powrót boczek do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj kukurydzę, mleko i śmietanę i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Wymieszać z dorszem i pieprzem. Doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i gotować, aż tylko zrobić, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
7
Alternatywy dla ryb: używaj stosunkowo mocnej, łagodnej ryby, która nie rozpada się w zupie, takiej jak rdzawiec, gardłosz Atlantycki lub okoń oceaniczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gardłosz Atlantycki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
8
Rekomendacja wina: bogaty Chardonnay z Kalifornii ładnie sparuje z kremowością zupy. Spróbuj znaleźć taki, który nie postarzał się w Dębie.