Zupa Korzenna z chrupiącą cebulą

Przyprawiona zupa korzeniowa z chrupiącą cebulą przyprawioną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 146 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, jogurt naturalny, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Przyprawiony kurczak z ryżem i chrupiącą czerwoną cebulą, Zupa Korzenna Przyprawiona, oraz Przyprawiona zupa z warzyw korzeniowych.
Instrukcje
Cebulę obrać i przeciąć na pół przez korzeń, a następnie pokroić cienko wzdłuż.
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, dodać połowę cebuli i smażyć, aż zacznie się barwić.
Dodać musztardę i nasiona kminku i smażyć, aż ładnie rumiane.
Dodaj warzywa i pastę curry i mieszaj, aż będą dobrze pokryte.
Wlać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, częściowo przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie na małej patelni rozgrzać pozostałą łyżkę oleju, dodać cebulę i smażyć szybko, aż będzie chrupiąca i rumiana. Napiwek na papier kuchenny.
Zupę oczyścić partiami, następnie powrócić do patelni i wymieszać większość jogurtu. Smak i dodać sól, jeśli to konieczne. Podgrzać delikatnie, następnie kadzi do misek i na wierzchu każdej łyżką jogurtu, trochę smażonej cebuli i rozsypać grubo posiekaną kolendrę lub natkę pietruszki.