Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym

Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym
Pieczona zupa Kasztanowa z kremem tymiankowym to bezglutenowe i pierwotne zupa. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 150 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, marchewki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krem Z Zupy Kasztanowej, Zupa Kasztanowa z kremem Grappa, oraz Pieczona zupa z dyni i kasztanów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni z galaretką ułożyć kasztany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić kasztany w dużej misce; ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Połączyć cebulę, marchew, i olej na patelni; wrzucić do herbu warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodać do kasztanów; wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BulionBulion
8
Połowę mieszanki bulionu wlać do blendera; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać czystą mieszaninę do holenderskiego piekarnika. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną bulionu. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Umieścić patelnię na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Śmietanę umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Dodaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli; beat z dużą prędkością, aż sztywne szczyty tworzą (nie przegotować). Chochla o 3/4 Puchar zupy do każdego z 10 misek; top każdej porcji z około 1 łyżka śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
13
Posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn