Zupa Kasztanowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka crème fraîche, sól, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, seler i 1 łyżeczkę. sól. Gotować, mieszając, aż cebula i seler zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj kasztany, bulion z kurczaka i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kasztany są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
KASZTANY JADALNE
4
Usunąć liście laurowe i czystą zupę za pomocą miksera zanurzeniowego (lub wirować partiami w mikserze lub robocie kuchennym).