Zupa kalafiorowa z kanapkami Prosciutto
Zupa kalafiorowa z kanapkami Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1109 kalorii, 48g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, prosciutto, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Zupa z kantalupy z Prosciutto i kanapkami z mozzarellą, Kanapki Z Figą I Prosciutto, oraz Kanapki ze szparagami i Prosciutto.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać kalafior, bulion, i mleko i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
Spód posmarować prosciutto i rukolą.
Skropić 1 łyżką oliwy z pierwszego tłoczenia. Top z połówek rolki.Zupę Puree na patelni za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego lub, pracując partiami, standardowego blendera. Wymieszać w 1 2/3 szklanki Cheddar, 1 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu.Zupę podzielić na miski.
Dodać pozostały olej z pierwszego tłoczenia i Cheddar i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podawać z kanapkami.Wskazówka: im zimniejszy i twardszy jest Cheddar, tym łatwiej jest go zniszczyć. Więc nie wyjmuj sera z lodówki, dopóki nie będziesz gotowy do zetarcia go na tarce.