Zupa Grzybowa Portobello
Portobello zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka bulionu z kurczaka, śmietany, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Krem z zupy grzybowej Portobello, Zupa Cebulowa Z Grzybami Portobello, oraz Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera.
Instrukcje
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do miękkości.
Dodać zieloną cebulę i gotować 2 protokół.
Wymieszać mąkę, bulion, sól i pieprz w średniej misce; dodać do mieszaniny grzybów, dobrze mieszając, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia i gotować, odkryte, 1 minutę.
Połączyć śmietanę i pół na pół w małej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mieszaniną grzybów, i gotować, odkryte, na małym ogniu, często mieszając, 12 minut lub do dokładnie ogrzanego.