Zupa fasolowo-jęczmienna: Minestra di Fagioli
Zupa z fasoli i jęczmienia: Minestra di Fagioli może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz kaszę jęczmienną, sól i pieprz, fasolę borlotti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa fasolowa z jęczmieniem, Zupa fasolowo-jęczmienna, oraz Zupa fasolowo-jęczmienna.
Instrukcje
W dużym garnku zdjęcie, połączyć fasolę, warzywa, zioła, czosnek, i 1 litr wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, na bardzo małym ogniu przez 1 godzinę.
W międzyczasie wypłukać jęczmień i umieścić w dużej patelni saute z pancettą i pieprzem do smaku. Przykryć 1 litrem wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać jęczmień do zupy fasolowej i gotować jeszcze 1 godzinę, aż jęczmień będzie bardzo miękki.
Posmakuj zupę i dostosuj przyprawę do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Poszczególne porcje skropić oliwą z oliwek.