Zupa fasolowo-jęczmienna: Minestra di Fagioli

Zupa fasolowo-jęczmienna: Minestra di Fagioli
Zupa z fasoli i jęczmienia: Minestra di Fagioli może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz kaszę jęczmienną, sól i pieprz, fasolę borlotti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa fasolowa z jęczmieniem, Zupa fasolowo-jęczmienna, oraz Zupa fasolowo-jęczmienna.

Instrukcje

1
W dużym garnku zdjęcie, połączyć fasolę, warzywa, zioła, czosnek, i 1 litr wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, na bardzo małym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W międzyczasie wypłukać jęczmień i umieścić w dużej patelni saute z pancettą i pieprzem do smaku. Przykryć 1 litrem wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
JęczmieńJęczmień
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać jęczmień do zupy fasolowej i gotować jeszcze 1 godzinę, aż jęczmień będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
4
Posmakuj zupę i dostosuj przyprawę do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Goya SazonGoya Sazon
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
5
Poszczególne porcje skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn