Zupa Fasolowa Big-Batch
Zupa fasolowa Big-Batch to bez nabiału danie główne. Ten przepis służy 100. Jedna porcja zawiera 1694 kalorii, 147g białka, oraz 111g tłuszczu. Za 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Jeśli masz pod ręką fasolę cannellini, mąkę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 81%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duża partia trzy fasolowe Chili z wołowiną, Zupa jarzynowa Big-batch, oraz Aimée ' s big batch Chicken Noodle Soup.
Instrukcje
Umieść fasolę i kości szynki w dużym garnku; dodaj wywar z szynki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1-1/2 godziny lub do miękkości fasoli.
Dodaj cebulę, marchewkę i pieprz; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości warzyw.
Połącz mąkę i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z zupą. Gotuj przez 10 minut lub do zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj dodatkową wodę.