Bezglutenowa zupa fasolowa Beefy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka boczku, marchewki, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Bezglutenowa, Bezglutenowa zupa z fasoli, ziemniaków i kiełbasy, oraz Zupa Fasolowa Beefy.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wołowinę i cebulę gotować na oleju około 15 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wymieszać z bulionem, winem, tymiankiem, pieprzem i liściem laurowym.