Zupa fasolowa babci B
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa fasolowa babci B może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 godzin i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, seler, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z białej fasoli babci, Zupa fasolowa z szynką babci, oraz Zapiekanka z zieloną fasolką babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę w powolnej kuchence z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 6 do 8 godzin lub przez noc.
Fasolę odsączyć i wrócić do wolnej kuchenki. Przykryć wodą i wymieszać z marchewką, ziemniakami, selerem, cebulą i szynką.
Przykryć powolną kuchenkę i gotować zupę na wysokiej przez 3 i 1/2 godziny. Przełącz na niski i kontynuuj gotowanie co najmniej 6 1/2 godziny. Im dłużej gotuje, tym bardziej aromatyczne staje się.