Zupa Enchilada Z Kurczaka I
Zupa Enchilada z kurczaka i jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś pół na pół, SOS enchilada, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Enchilada Rosół, Zupa Enchilada Z Kurczaka, oraz Enchilada Rosół.
Instrukcje
Połącz wywar z kurczaka i paski tortilli w dużym garnku. Gotować na średnim ogniu, aż paski zmiękną, a bulion nieco zgęstnieje.
Wymieszaj sosy enchilada i kminek. Wymieszać z kurczakiem i pół na pół; podgrzać.
Podzielić na cztery miski i udekorować pokrojonym w kostkę pomidorem, papryką jalapeno i serem.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.