Zupa BLT II

Zupa BLT II
Zupa BLT II może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mąkę, sałatę lodową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 3-quart gotować boczek na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 10 protokół. Nie odessać tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać margarynę i podgrzać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3
Dodaj sałatę i saute przez 2 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4
Ubijamy mąkę i stale podgrzewamy mieszając, aż do równomiernego ugotowania, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wyjąć z ognia i wymieszać w gorącej wodzie, bazie rosołu i pomidora. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne. Podgrzać zupę do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje. Wymieszać pół na pół i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn