Zupa BLT II
Zupa BLT II może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mąkę, sałatę lodową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 3-quart gotować boczek na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 10 protokół. Nie odessać tłuszczu.
Wymieszać margarynę i podgrzać do rozpuszczenia.
Dodaj sałatę i saute przez 2 minuty na średnim ogniu.
Ubijamy mąkę i stale podgrzewamy mieszając, aż do równomiernego ugotowania, około 3 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać w gorącej wodzie, bazie rosołu i pomidora. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne. Podgrzać zupę do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje. Wymieszać pół na pół i podawać na gorąco.