Zrób Naprzód Kulki Masła

Zrób Naprzód Kulki Masła
Zrobić naprzód Kulki masła trwa z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 128 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz make ahead cookie mix, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, który można poprawić. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Puree Ziemniaczane Z Rumianym Masłem, Dzieci Mogą Zrobić: Zdrowe Kulki Z Masłem Orzechowym, oraz Kokosowe Kulki owsiane z masłem orzechowym (inaczej kulki śnieżne).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Combine Make Ahead Cookie
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
3
Wymieszaj z cukrem, masłem, wanilią, jajkiem i posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
OrzechyOrzechy
JajkoJajko
4
Dobrze wymieszaj.
5
Uformuj ciasto w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Piec 11 do 16 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić.
8
Rzuć w cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
RolkaRolka

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn