Zippy ciasteczka z kawałkami czekolady
Ciasteczka Zippy Chocolate Chip Cookies wymagają około 45 minut od początku do końca. Z tego przepisu wychodzi 48 porcji zawierających 172 kalorie, 2 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, mąki, brązowego cukru i cukru. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak pełnoziarniste ciasteczka z kawałkami czekolady i orzechami włoskimi {Moje ulubione ciasteczka z kawałkami czekolady}, potrójnie nadziewane ciasteczka M&M z kawałkami czekolady, ciasteczka toffi i ciasteczka z masłem orzechowym oraz potrójnie nadziewane ciasteczka M&M z kawałkami czekolady, Ciasteczka toffi i ciasteczka z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Masło lub margarynę utrzeć z cukrem.
Dodać już ubite jajka i wanilię.
Suche składniki łączymy ze sobą i łączymy z kremową masą.
Dodaj kawałki czekolady i orzechy.
Piec 8 do 10 minut, aż będzie gotowe. To nie jest HOT HOT – to tylko mała niespodzianka, na pewno mały kopniak, dobrze komponuje się z czekoladą.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, madera i prosecco to moje ulubione ciasteczka z kawałkami czekolady. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Bukiet otwierający jest złożony i świetlisty, będący mieszanką białych kwiatów, cytrusów i owoców pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. W końcowych aromatach wina zaczynają pojawiać się nuty korzenne, drzewne i palone. Po długim okresie niechęci, wino w końcu się otwiera. Pomiędzy nosem i podniebieniem panuje pełna równowaga. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, sportowy charakter wyraża się teraz także ciepłem. Owoc jest wyraźny i wyraźny. Charakterystyczna kwasowość tego rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, dymna i bardzo obiecująca. Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, połączeniem mięsa i jodu, gotowane i surowe. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowość rocznika 2008 oraz zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.