Ziołowy koper włoski i cebula
Przepis na koper ziołowy i cebulę można przygotować w około 30 minut . Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 120 kalorii , 4 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 1,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką szałwię, oliwę z oliwek, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 72% . Wypróbuj przepis na buraki ziołowe z koprem włoskim , gofry ziołowe z karmelizowanym koprem klubowym oraz łosoś pieczony w cytrusach i koprze włoskim z komosą ryżową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i koper włoski na oleju, aż będą chrupiące.
Dodać bulion, szałwię i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia; gotować aż bulion odparuje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem, solą i pieprzem.