Ziołowy Boczek Sezonowany
Ziołowy boczek doprawiony wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Indyk Przyprawiony Ziołami, Masło Ziołowe Sezonowane, oraz Czosnek I Zioła Przyprawione Tilapia.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią.
Umieść stojak z drutu na folii.
W dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść mieszankę ziół bez soli.
Oddzielne plastry boczku i umieścić w worku; wstrząsnąć do herbu. Ułóż boczek w jednej warstwie na stojaku.
Obrócić boczek; posypać mieszanką ziołową.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Wyjmij z szafy. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.