Zioła Grillowane Warzywa
Warzywa z grilla ziołowego wymagają około 25 minut od początku do końca. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 27 kalorii, 2 g białka i 0 g tłuszczu każda. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako tania przystawka. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Jeśli masz pod ręką liście tymianku, paprykę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżkami wynoszący 76%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Grillowane warzywa ziołowe, Grillowane warzywa cytrusowo-ziołowe i Grillowane warzywa marynowane w ziołach.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj bulion, tymianek i czarny pieprz.
Warzywa posmarować powstałą mieszanką bulionową.
Lekko naoliw ruszt do grillowania i rozgrzej grill na średnim poziomie. Grilluj warzywa przez 10 minut lub do miękkości, przewracając je raz podczas gotowania i często smarując bulionem.