Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym
Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym wymagają około 7 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz bułki hoagie, pieczeń wołowa chuck, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym, Kanapki Z Grillowaną Gruszką, Pieczoną Wołowiną I Serem Pleśniowym, oraz Kanapki z grillowaną pieczoną wołowiną, gruszką i serem pleśniowym.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wołowinę posypać solą. W wolnej kuchence umieścić wołowinę (jeśli pieczeń jest w siatce lub jest związana, nie usuwać) i cebulę.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; polać wołowiną. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków; wyrzucić liść laurowy i ziarna pieprzu.
Usuń wołowinę i warzywa z powolnej kuchenki; umieść wołowinę na desce do krojenia (Usuń siatkę lub sznurki).
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki. Roladki napełnij wołowiną, wierzch polej cebulą i posyp serem.
Podawać z bulionem z kuchenki do zanurzenia.