Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym

Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym
Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym wymagają około 7 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz bułki hoagie, pieczeń wołowa chuck, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym, Kanapki Z Grillowaną Gruszką, Pieczoną Wołowiną I Serem Pleśniowym, oraz Kanapki z grillowaną pieczoną wołowiną, gruszką i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wołowinę posypać solą. W wolnej kuchence umieścić wołowinę (jeśli pieczeń jest w siatce lub jest związana, nie usuwać) i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; polać wołowiną. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków; wyrzucić liść laurowy i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Usuń wołowinę i warzywa z powolnej kuchenki; umieść wołowinę na desce do krojenia (Usuń siatkę lub sznurki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki. Roladki napełnij wołowiną, wierzch polej cebulą i posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Podawać z bulionem z kuchenki do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn