Łatwa Tilapia z winem i pomidorami

Łatwa Tilapia z winem i pomidorami
Łatwa Tilapia z winem i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Mieszanka masła, pomidor, filety tilapia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie wspaniałe. Pieczona Tilapia z warzywami, ziołami i winem, Jedna patelnia Tilapian w Burst pomidor wina bulionu, oraz Tilapia z pomidorami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieścić filety tilapia obok siebie na dużym kawałku folii aluminiowej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Na każdym kawałku ryby ułożyć po jednej łyżce masła, posypać czosnkiem, bazylią i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
RybyRyby
4
Polej wszystko winem. Zwiń folię wokół ryby i zamknij w paczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieść paczkę na arkuszu ciastek, aby ułatwić transport do iz grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieścić opakowanie foliowe na rozgrzanym grillu i gotować przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otwórz paczkę, aby nie poparzyć się z pary i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn