Zimowy Squash Carbonara z pancettą i szałwią

Zimowy Squash Carbonara z pancettą i szałwią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj squasha zimowego carbonara z Pancettanem i szałwią. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 667 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, bulion z kurczaka, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Risotto z dyni z Pancettanem i olejem z szałwii, Ravioli z dyni z Pancettanem i szałwią, oraz Zupa Z Dyni Zimowej Z Pancettą, Porami I Zielonym Czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pancetta, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 8-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3
Dodaj szałwii i wrzucić do herbu.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta isage do małej miseczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać squash, cebula, i czosnek na patelni; doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszającoccasionally, aż cebula jest półprzezroczysta, 8-10minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia, reduceheat, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest miękki i liquidis zmniejszona o połowę, 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
6
Ostudzić, następnie przecier w blenderze na gładką masę; doprawić solą i pieprzem. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
7
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, od czasu do czasu mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
9
Połączyć makaron, squash purée, i 1/4 cuppasta gotowania płynu w reserved patelni iCook na średnim ogniu, podrzucając i dodając więcej makaron gotowania płynu w razie potrzeby, untilsauce Płaszcze makaron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wymieszać w 1/4 szklanki Pecorino; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PecorinoPecorino
11
Podawać makaron z reserved pancettaand szałwii, Ogolone Pecorino, i więcej pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
12
DO AHEAD: Squash purée może być wykonane 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
13
Schłodzić; przykryć i schłodzić.
14
W porcji: 660 kalorii, 23 g tłuszczu, 8 g błonnika
15
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn