Zimowa Sałatka Owocowa
Zimowa sałatka owocowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, krwawe pomarańcze, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowa Sałatka Owocowa, Zimowa Sałatka Owocowa, oraz Zimowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier, 2 szklanki wody, imbir i nasiona wanilii i pod w rondlu. Użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć szerokie paski skórki z cytryny i 1 pomarańczy, dodaj do rondla i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W międzyczasie obierz Pozostałe pomarańcze nożem do parkowania, przecinając naturalną krzywą owocu. Przytrzymaj pomarańczowy nad dużą miskę i pokroić po obu stronach każdej membrany, aby uwolnić segmenty, pozwalając im wpaść do miski. Ściśnij każdą pustą membranę, aby uwolnić soki. Powtórz z pozostałymi pomarańczami.
Dodać mango, banany, kiwi, kumkwat i nasiona granatu i delikatnie wrzucić.
Syrop polać owocami i schłodzić przez noc.
Przed podaniem usuń skórkę cytrusową, imbir i waniliową. Łyżka owoców i syropu do misek.
Aby usunąć nasiona granatu, pokrój owoce na ćwiartki, a następnie rozłóż w misce z wodą. Odcedzić z pestki, która unosi się na wierzch i odsączyć nasiona.