Ziemniaki Puree Czosnkowe

Ziemniaki Puree Czosnkowe
Tłuczone ziemniaki czosnkowe to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Ziemniaki Puree Czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ziemniaki i czosnek w koszyku na parowiec zamontowanym na dużym garnku z wrzącą wodą. Przykryć i parować, aż ziemniaki będą miękkie, 12 do 15 minut. Rozgrzej rosół z kurczaka w małym garnku na kuchence lub w szklanym pojemniku w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wyjmij kosz na parowiec i spuść wodę z dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Przenieść ziemniaki i czosnek do garnka, dodać olej, sól, pieprz, i bulion i zacieru, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Doskonałe źródło: witaminy B6, witaminy C, potasu
6
Dobre źródło: błonnik, Niacyna, kwas foliowy, magnez, mangan, fosfor
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn