Zielony Czosnek Panisse

Zielony Czosnek Panisse
Zielony czosnek Panisse jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 4828 kalorii, 173g białka, oraz 277 g tłuszczu. Na 13,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę z ciecierzycy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę z ciecierzycy można wykonać to danie główne z Ciasteczka Czekoladowe Z Mąki Z Ciecierzycy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zielony Czosnek Panisse, Chez Panisse Gingersnaps, oraz Tarta Migdałowa Chez Panisse dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia pół arkusza pan (13 przez 18 przez 1-calowy patelni) z naoliwionym papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
2
Czosnek podzielić wzdłuż i dokładnie spłukać, aby usunąć brud. Czosnek osuszyć na ręczniku, a następnie pokroić jak najcieńszy. Roztopić masło z oliwą z oliwek, dodać czosnek, przykryć kartuszem i gotować na małym ogniu, aż będzie przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
3
Przełożyć do dużego garnka i dodać mleko i sól. Zwiększ ciepło do średniej wysokości i powoli dodaj mąkę z ciecierzycy, stale ubijając, aby uniknąć grudek. Gotować na dużym ogniu, aż mieszanina zacznie odciągać się od boków patelni i skrobiowy smak gotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Ciasto wylać na przygotowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić. Cytrynę zeskrobać na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść plastikową folię bezpośrednio na wierzchu panisse, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aż do całkowitego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Pociąć na pożądane kształty.
7
Rozgrzać olej z pestek winogron do temperatury 175°C i smażyć kawałki panisse w małych partiach przez około 30 sekund, aż będą zarumieniały i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
8
Osuszyć na papierowych ręcznikach, ułożyć na talerzu i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn