Zielony, Biały i czerwony Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać zielone, białe i czerwone Dip spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 28 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz awokado, papryka chipotle w sosie adobo, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać śmietanę, majonez i mix dressing. Podzielić na 3 porcje, po około 1 szklance każda.
Wymieszać 1 porcję z awokado i kolendrą. Paprykę chipotle wymieszać w drugiej części; trzecią część pozostawić gładką.
Porcje łyżka do płytkiej miski lub talerz ciasto; przykryć. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Podawać z chipsami tortilla lub różnymi pokrojonymi warzywami.