Zielona sałatka z ryb w puszkach z koperkiem

Zielona sałatka z ryb w puszkach z koperkiem
Zielona, Zielona sałatka rybna z konserwy koperkowej może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 258 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koperku, soku z ogórków, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zielona sałatka z ryb w puszkach z koperkiem, Zielona sałatka z dressingiem koperkowym, oraz Sałatka jajkowo-warzywna z sosem koperkowym Green Goddess.

Instrukcje

1
Rozbijaj widelcem konserwową makrelę (lub wybraną rybę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Pokroić ogórki o marszczenie na świąteczne zygzaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3
Połącz wszystkie składniki i podawaj z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia68
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn