Zielona Fasola Migdałowa
Fasolka migdałowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielona Fasola Migdałowa, Fasolka Szparagowa Boczkowo-Migdałowa, oraz Śliczna Fasolka Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj migdały; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, stale mieszając.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj zieloną fasolkę, wodę, sól i pieprz. Przykryć i gotować 4 minuty lub aż fasola będzie miękka i płyn odparuje.