Zielona fasola Lorraine

Zielona fasola Lorraine
Zielona fasola Lorraine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 173 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników doprowadzić do wrzenia w holenderskim piekarniku; przykryć i gotować 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać fasolę; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu od 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn