Zielona Fasola Cytrynowo-Koperkowa
Cytrynowo-koperkowa fasolka szparagowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Jeśli masz ser feta, koperek, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zielona fasola cytrynowo-koperkowa, Koper Cytrynowy Zielona Fasola, oraz Zielona fasolka cytrynowo-koperkowa.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 5 składników w dużej misce; dodać fasolkę szparagową, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Przed podaniem posypać serem.
Dekorować, w razie potrzeby.