Zielona Fasola Cytrynowo-Koperkowa

Zielona Fasola Cytrynowo-Koperkowa
Cytrynowo-koperkowa fasolka szparagowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Jeśli masz ser feta, koperek, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zielona fasola cytrynowo-koperkowa, Koper Cytrynowy Zielona Fasola, oraz Zielona fasolka cytrynowo-koperkowa.

Instrukcje

1
Ubij razem pierwsze 5 składników w dużej misce; dodać fasolkę szparagową, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przed podaniem posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn