Zdrowsze Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy I
Need a dairy free main course? Zdrowsze powolne gotowanie gulasz wołowy mógłbym być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, mąkę, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki.
W małej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Zalać mięsem i wymieszać. Wymieszać czosnek, liść laurowy, papryka, sos Worcestershire, cebula, bulion wołowy, ziemniaki, marchew, seler, i dyni.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 do 12 godzin lub na wysokim przez 4 do 6 godzin. Zamieszaj w escarole. Przykryć i gotować, aż escarole będzie miękka, 15 do 20 protokół.