Zapiekanka Ze Szpinakiem Alfredo
Szpinak Alfredo zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka śmietany, pieprz, cebula w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Ziemniaczana Alfredo, Zapiekanka Z Owocami Morza Alfredo, oraz Zapiekanka Ryżowa Alfredo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową kwadratową patelnię.
Masło, ser śmietankowy, 1/3 szklanki parmezanu, czosnek w proszku, cebula w proszku i biały pieprz w dużym rondlu na średnim ogniu. Nadal mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z zupą selerową, śmietaną i szpinakiem.
Wlać mieszaninę szpinaku do przygotowanej patelni. Top z francuskiej smażonej cebuli, bułka tarta, i pozostałe 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i ogrzane przez, o 30 protokół.