Zapiekanka Z Tuńczykiem

Zapiekanka Z Tuńczykiem
Zapiekanka z tuńczyka to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać groszek, tuńczyk, krem zupa grzybowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Tuńczykiem.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn