Zapiekanka z tostami francuskimi z syropem klonowym

Zapiekanka z tostami francuskimi z syropem klonowym
Zapiekanka z tostami francuskimi z syropem klonowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 15g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, syrop kukurydziany, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone tosty francuskie z polewą Streusel i syropem klonowym z żurawiny, Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, oraz Tosty francuskie z syropem klonowym z masła orzechowego.

Instrukcje

1
Kromka francuskiego chleba na 20 kromek, 1-cal każdy. (Użyj dodatkowego chleba na tosty czosnkowe lub bułkę tartą). Ułóż plasterki w obficie masłem 9 na 13-calowe płaskie naczynie do pieczenia w 2 rzędach, nakładając plasterki. W dużej misce, połączyć jajka, pół na pół, mleko, cukier, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa i sól i ubić ubijakiem obrotowym lub trzepaczką do wymieszania, ale nie zbyt bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chleb FrancuskiChleb Francuski
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ChlebChleb
CukierCukier
TostyTosty
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać mieszaninę na kromki chleba, upewniając się, że wszystkie są równomiernie pokryte mieszanką mleczno-jajeczną. Łyżka część mieszaniny między plasterkami. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pralinki rozprowadzić równomiernie na chlebie i piec przez 40 minut, aż będą nadmuchane i lekko złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
6
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i dobrze wymieszać. Sprawia, że wystarczy na
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Zapiekanka Z Tostów Francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn