Zapiekanka z serem ajerkonianym z kremem Bourbon

Zapiekanka z serem ajerkonianym z kremem Bourbon
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 357 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jogurt, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać 2 łyżki cukru, masło, i 1 białko jaja; Puls 5 razy lub tylko do wilgotne. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
CukierCukier
4
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić jogurt do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
W misce umieścić serki śmietankowe i wanilię; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
10
Połączyć cukier, mąkę i sól, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki serowej; ubijać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CukierCukier
12
Dodaj jogurt do mieszanki serowej; dodaj ajerkoniak. Beat z niską prędkością tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
AjerkoniakAjerkoniak
JogurtJogurt
13
Ubij 2 białka mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Dodaj 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć białka do mieszanki ajerkoniaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
AjerkoniakAjerkoniak
CukierCukier
15
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
16
Piec w 325 przez 40 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Wyluzuj przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
17
Aby przygotować śmietanę bourbon, ubić bitą polewę w misce. Delikatnie złożyć 2 łyżki ajerkoniaku i bourbona; schłodzić. Każdy plasterek ciasta polać kremem bourbon, przed podaniem posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
AjerkoniakAjerkoniak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn