Zapiekanka z peklowaną wołowiną i kiszoną kapustą
Przepis na Corned Beef 'n' Sauerkraut Bake można przygotować w około 40 minut. Za 2,34 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 22 g białka i 34 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, peklowanej wołowiny, sera szwajcarskiego i sosu sałatkowego tysiąca wysp. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to zapiekanka z peklowaną wołowiną i kapustą kiszoną, kremowa zapiekanka z peklowaną wołowiną i zapiekana z peklowaną kapustą.
Instrukcje
W natłuszczonym 1-1/2 -qt. naczyniu do pieczenia, ułóż połowę kiszonej kapusty, peklowanej wołowiny i sera. Powtórz warstwy. Łyżeczką nałóż sos sałatkowy na ser. Na wierzchu ułóż plasterki pomidora; posmaruj 2 łyżkami masła.
W małym rondlu rozpuść pozostałe masło. Wymieszaj okruchy; posypać wierzch zapiekanki.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 30–35 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.