Zapiekanka z kiełbasą, jajkiem i warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kiełbasę, jajko i zapiekankę warzywną. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 136 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, sól, wieprzowina śniadanie kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i warzywami wolno gotująca, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mgiełka 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Jeśli pieczenie natychmiast, Rozgrzej piekarnik do 177°.
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, mieszając i rozbijając kawałki, aż nie będzie już różowy, 5 do 6 protokół.
Patelnia drenażu wszystkich, ale 1 łyżka. gruby.
Dodaj cebulę na patelnię i gotować, mieszając przez 3 protokół.
Dodaj paprykę i grzyby; smażyć przez 5 minut.
Przełożyć do miski; ostudzić.
Ubić jajka, mleko, sól i musztardę. Wymieszaj z chlebem, cheddarem, kiełbasą i warzywami.
Piec, aż środek jest ustawiony i krawędzie mają rumiane, 50 do 60 minut, lub przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce do 24 godzin, a następnie piec.