Zapiekanka z kapusty i kiełbasy
Zapiekanka z kapusty i kiełbasy to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 24g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, śmietanę, napę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Kiełbasą I Kapustą, Pocieszająca zapiekanka z kapusty i kiełbasy, oraz Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. pokroić kapustę 1/2 cala grubości.
Umieść 1/3 kapusty w holenderskim piekarniku lub zapiekance.Z każdej kiełbasy przycinamy 1 KONIEC i, zaczynając od drugiego końca, ściskamy, aby usunąć mięso z osłonki.Ułóż połowę kiełbasy na wierzchu kapusty. Naciśnij mocno. Dodać połowę pozostałej kapusty i całą pozostałą kiełbasę i ponownie nacisnąć.
Pozostałą kapustę rozłóż na kiełbasę. Przykryć folią i piec, aż kapusta będzie miękka, około 1 godziny, 40 minut.
Odstawić na 5 minut.W międzyczasie, w małej misce, połączyć kwaśną śmietanę i chrzan lub musztardę. Pokroić zapiekankę w kliny i podawać z mieszaniną kwaśnej śmietany.