Zapiekanka z indyka z ziemniaczaną skórką biszkoptową
Zapiekanka z indyka z ziemniaczaną skorupą biszkoptową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 166 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz groszek i marchew, mleko, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Zapiekanka Z Indyka Z Maślaną Skórką Biszkoptową, oraz Ciasto z jabłkami z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w rondlu 3-quart, indyka, mrożone warzywa, cebula i sos do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Trzymaj ciepło.
W średniej misce wymieszać suche ziemniaki i gorącą wodę; odstawić do wchłonięcia wody. Wymieszaj pozostałe składniki skórki, aż ciasto uformuje się.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; delikatnie wałkować w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Wklep w prostokąt 11x7 cali. Zagnieść ciasto na trzy części.
Wlać mieszaninę z indyka do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 11x7 cali (2-quart). Ostrożnie rozłóż ciasto na mieszaninę z indykiem.
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.