Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać otwartą twarz indyka farsz Patty z sosem i sosem żurawinowym spróbować. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1211 kalorii, 33g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Jeśli masz boczek, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą, Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą, oraz Gorące kanapki z indykiem i sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować boczek w żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż bardzo chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieść boczek do papierowego ręcznika wyłożone - Płyta drenażu i rezerwy tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
W międzyczasie zapakuj 1 szklankę suchego środka szczelnie z 1/2 szklanki staromodnego farszu indyczego. Zrzucić farsz na blasze do pieczenia i naciśnij w dół do 4-cal-wide-ciasto, za pomocą płaskiej szpatułki. Powtórz, aż masz 4 paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
5
Podgrzać zarezerwowany tłuszcz boczku na patelni na średnim ogniu. Ostrożnie położyć 2 paszteciki na patelni i gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przenieść paszteciki na talerz i powtórzyć z pozostałymi 2 pasztecikami.
7
W razie potrzeby dodaj olej do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać szałwię i smażyć, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia Lekarska
9
Przenieś szałwię na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
10
Mięso z indyka podzielić na każdy patty i polać sosem na wierzchu. Pokruszyć 1 chrupiący plasterek boczku na indyku. Polać sosem żurawinowym i udekorować szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Cała Turcja
Boczek
SOS
Szałwia Lekarska
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj dwie 14-na-9-calowe naczynia do pieczenia. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
12
Rozgrzać trochę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Dodać masło, seler i cebulę i gotować, aż warzywa są lekko rumiane i półprzezroczyste. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Seler
Cebula
14
Dodaj kostki chleba, mieszankę selera, bulion, przyprawy i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Przyprawy
Seler
Bulion
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Dobrze wymieszać do wilgotności i posypać solą i pieprzem. Podzielić między 2 przygotowane dania do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
16
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Do małego rondla dodaj sos żurawinowy, sok pomarańczowy, imbir, cynamon i sól. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Gotować, odkryte, mieszając często zawierać smaki, o 15 protokół.