Zapiekanka z fasolą i boczkiem kanadyjskim
Zielona fasola i Kanadyjski boczek zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 301 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, mielonego pieprzu, soli czosnkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Serowy Boczek Z Zieloną Fasolą Zapiekanka, Serowa zapiekanka z zielonej fasoli z boczkiem, oraz Canadian Bacon and White Bean Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużym garnku, połączyć fasolkę szparagową, cebulę i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić i przenieść do naczynia zapiekanki 2 quart. Podczas gdy fasola gotować, smażyć boczek Kanadyjski na patelni na średnim ogniu, aż ostry. Wymieszać z fasolą wraz z kremem z zupy selera i mleka.
Posypać bułkę tartą na wierzchu.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje i sos będzie bąbelkowy. Ten przepis działa również dobrze do przodu i przechowywać w lodówce lub zamrażać, aż potrzebne. Jeśli pieczenie na zimno, piec przez 1 godzinę.