Zapiekanka Z Fasoli Kalafiora
Zapiekanka z fasoli kalafiora to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 460 kalorii, 11g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sera mozzarella, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Kalafiora, oraz Zapiekanka Z Kalafiora.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować kalafior do miękkości jeszcze firmy do ukąszenia, o 10 protokół.
Dodać fasolkę szparagową; gotować do miękkości, o 5 protokół.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na ręcznikach papierowych, rezerwując smar boczkowy na patelni.
Gotować i wymieszać cebulę na patelni z boczkiem smaru na średnim ogniu do miękkości i lekko rumiane, o 10 protokół.
Wymieszaj kalafior, fasolkę szparagową, boczek i cebulę razem w naczyniu zapiekanym.
W misce wymieszać masło i majonez, zalać mieszanką kalafiora. Wymieszać do pokrycia; top z serem mozzarella.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotnie, 20 minut.