Zapiekanka z dzikim ryżem II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z dzikim ryżem II. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 145 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dzikim Ryżem, Zapiekanka z dzikim ryżem i szynką, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Bulion z kurczaka zagotować w średnim rondlu.
W naczyniu do pieczenia 1 1/2 ćwiartki wymieszaj bulion z kurczaka, niegotowany dziki ryż, kasztany wodne, 2 łyżki masła i sól.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku 30 minut.
Podczas gdy mieszanka ryżu pieczenia, roztopić pozostałe masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Umieść grzyby i cebulę na patelni, i powoli gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać grzyby i cebulę do mieszanki dzikiego ryżu, przykryć i kontynuować pieczenie 30 minut, lub do momentu wchłonięcia płynu.