Zapiekanka Wołowa Nacho

Zapiekanka Wołowa Nacho
Zapiekanka z wołowiny Nacho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 2,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz chili w proszku, chipsy tortilla, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowe Z Jedną Miseczką jako deser. 529 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Wołowa Nacho, Zapiekanka wołowo-ziemniaczana Nacho, oraz Zapiekanka Nacho.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszenia, aż równomiernie rumiane.
3
Spuścić tłuszcz.
4
Zdejmij z ognia i wymieszaj salsę, kukurydzę, majonez i chili w proszku z wołowiną. W 2-ćwiartkowym naczyniu zapiekankowym nakładamy dwukrotnie mieloną mieszankę wołową, chipsy tortilla i ser, kończąc na wierzchu serem.
5
Piec przez 20 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i danie dokładnie podgrzeje.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn